Cold pressed organic coconut oil, Amazon
i Fotó: az Open Food Facts közreműködői · CC BY-SA
Gyümölcs alapú élelmiszerek · Magyarország

Cold pressed organic coconut oil

márka: Amazon
Magyarország
NUTRI-SCOREABCDE
828 kcal100 g-ban · a referencia-beviteli érték 41%-a
0,5 gcukor 100 g-ban
Vonalkód (EAN-13)5400606957985
GS1-előtag540 · GS1 Belgium & Luxembourg
AdalékanyagokAz összetevők között nincs
AllergénekA forrásban nincs feltüntetve
JelölésekVegetáriánus, Bio, EU Organic
5400606957985

A(z) 540 előtagot a(z) GS1 Belgium & Luxembourg adta ki. Azt mutatja, hol regisztrálták a kódot, nem azt, hol gyártották a terméket.

Tápérték

100 g-ban, egy felnőtt referencia-beviteli értékének arányában (8400 kJ / 2000 kcal)
Tápanyag100 gReferencia-beviteli érték
Energia828 kcal41%
Zsír92,0 g131%
amelyből telített zsírsavak86,0 g430%
Szénhidrát0,50 g0%
amelyből cukrok0,50 g1%
Fehérje0,50 g1%
Só0,50 g8%

Open Food Facts, ODbL, az adatlap módosítva: 2026. január 10. · Referencia-beviteli értékek: 1169/2011/EU rendelet, XIII. melléklet.

Összetevők

A csomagoláson feltüntetett formában; az allergének félkövérrel

GAIN ORGANIC VIRGIN COCONUT OIL [FR] HUILE VIERGE DE NOIX DE COCO BIOLOGIQUE [IT] OLIO DI COCCO VERGINE BIOLOGICO [ES] ACEITE DE COCO VIRGEN ECOLÓGICO [NL] BIOLOGISCHE KOKOSOLIE VAN DE EERSTE PERSING Cold Pressed. Made from cold pressed coconut, this terminally stable oil is ideal for cooking and baking, providing a tasty and exotic note to your dishes. But can also be used as a moisturiser or hair care product. [FR] Pression à froid. Fabriquée à partir de noix de coco pressée à froid, cette huile thermiquement stable est idéale pour la cuisine et la pâtisserie, apportant une note savoureuse et exotique à vos plats. LK-BIO-149 Non-EU Agriculture Agriculture Non UE/ Agricoltura non UE/ Agricultura no UE/ Niet-EU Landbouw Elle peut également être utilisée comme crème hydratante ou produit de soins capillaires. Utilisation: Pour la cuisson et la friture. Température maximale conseillée pour les fritures: 185°C. [IT] Pressato a freddo. Ottenuto da noci di cocco pressate a freddo, quest'olio termicamente stabile è ideale per l'impiego durante la cottura e per preparazioni di pasticceria, donando una nota gustosa ed esotica ai tuoi piatti. Può essere utilizzato anche come idratante o per la cura dei capelli. [ES] Prensado en frío. Obtenido de coco prensado en frío, este aceite térmicamente estable es ideal para cocinar y hornear, aportando un toque sabroso y exótico a sus platos. Pero puede utilizarse también como hidratante o para el cuidado del cabello. [NL] Koudgeperst. Gemaakt van koudgeperste kokosnoot, deze thermisch stabiele olie is ideaal voor koken en bakken. Geeft een lekkere en exotische smaak aan uw gerechten. Maar kan ook gebruikt worden als hydraterende crème of haarverzorgingsproduct.

Az összetevőlista a forrásban csak angol nyelven érhető el; változtatás és fordítás nélkül közöljük.

Forrás: Open Food Facts, ODbL · az adalékanyagok neve és szerepe: az Open Food Facts taxonómiája.

Forgalmazási országok

Ezzel a vonalkóddal Magyarországon árusítják
Magyarország

Forrás: Open Food Facts, a közreműködők által megadott forgalmazási országok.

Források

Az oldal minden blokkja megnevezi a forrását

Hibát talált? A forrásnál, az Open Food Factsben javítják, és itt a következő frissítéskor jelenik meg.